Post by ntananswanoloc on Feb 28, 2022 12:41:39 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code άπειρα κλειδιά ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά θα ήταν καλύτερα αν έκανες τα άλλα παιχνίδια προσομοιωτή κατσίκας δωρεάν, έλα, ίσως φτιάξεις και μια διαδικτυακή λειτουργία για να παίξεις με φίλους
Noice game Αλλά ελπίζω να βελτιώσετε τον ρεαλισμό, να προσθέσετε μια λειτουργία για πολλούς παίκτες και περισσότερα ρούχα και μυστικά. Ευχαριστώ ♥️
Είναι αστείο αλλά δεν έχει καλά γραφικά
Goat Simulator Симуляторы che
Σπρώξτε πίσω στην πίστα Θα έπρεπε να ήταν πολύ
Μου αρέσει γιατί εχ
Αυτό το παιχνίδι είναι απίστευτο! Μου αρέσει, αλλά μπορείτε να προσθέσετε multiplayer παρακαλώ;
Πάρα πολλές ενημερώσεις πολύ μεγάλες καθυστερημένες και απογοητευτικές
Αρέσει
Εάν συνδεθείτε στο παιχνίδι, σας διώχνει
κατσιποδι δεν δουλευεις να κλεισει ενα αμαξι κολλαει πανω του δεν μπορει να ξεκολλησει απο τα χαλια ελπίζω να πάθετε καρκίνο στον πνεύμονα και να μην χάσετε τα μαλλιά όταν παθαίνεις καρκίνο στον πνεύμονα θα σας στείλω μια κάρτα νέων για να σε δώσω και λουλούδια για να μη ρωτάς μουρμούρα.
Κάντε αυτό το παιχνίδι εκτός σύνδεσης/Διαδικτυακό το παιχνίδι όπου η συνομιλία είναι τα ρομπότ που έδωσα αυτό το 3 αστέρια Παρακαλώ κάντε το παιχνίδι εκτός σύνδεσης/διαδικτυακό
Γεια σου ο καλύτερος προγραμματιστής!! Λατρεύω το παιχνίδι!! Και είναι αστείο με αυτή τη φυσική και μπορείτε να προσθέσετε έναν χάρτη; Ή για πολλούς παίκτες γιατί είναι καλύτερο τώρα αυτό είναι το τέλειο παιχνίδι για να προσθέσετε λειτουργία για πολλούς παίκτες! Όμορφα pls 😍 Εξακολουθώ να λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά τα βραβεία είναι πολύ ακριβά, θέλω το goat city bay να είναι μόνο 905 κατσικίσια νομίσματα και τα απόβλητα στο διάστημα είναι μόνο 999 κατσικίσια νομίσματα ή άλλα, αλλά εξακολουθώ να λατρεύω αυτό το παιχνίδι! ♥️660.771 αυτή είναι η βαθμολογία αγάπης μου!
Τα υπέροχα γραφικά προσθέτουν ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να δημιουργήσει χαρακτήρες και ορισμένα συμβάντα
ωραιο
Το πράγμα φαίνεται να έχει επανεκκινηθεί μαζί με την αποθήκευσή μου. Αφήνω το παιχνίδι για μερικούς αδύναμους μόνο για να το δουν αυτό.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, είναι πραγματικά διασκεδαστικό, συνεχίστε την καλή δουλειά
γεια, αγόρασα ξεκλείδωμα όλες τις κατσίκες, είχα μια στροφή χρησιμοποιώντας τις κατσίκες, επέστρεψα 5 λεπτά αργότερα και όλες οι κατσίκες ήταν ξανά κλειδωμένες και προσπαθούσα να το κάνω ξανά, με έστειλε να επαναφέρω τις αγορές και δεν προέκυψε τίποτα μπορεί να βοηθήσει ο διαχειριστής σε παρακαλώ
Καλό, αλλά στο κινητό δεν είναι τόσο καλό όσο το pc, το xbox και το ps3. Ακριβώς επειδή οι άλλες εκδόσεις έχουν πράγματα που λείπουν στην έκδοση για κινητά. Προσθέστε τα στο κινητό. Για παράδειγμα: Στο αεροσκάφος στις άλλες εκδόσεις υπάρχει ένα ρομπότ....
Καλοοοοο
Η μεγαλύτερη παπαρία που μπορεί να παίξει κάποιος.....
Είναι ωραίο εγώ 2 επίπεδο είμαι buck to school goat city bay είναι πολύ ωραίο και ένα δύσκολο πράγμα είναι στο goat city bay δεν μπορώ να βρω το τελευταίο Trophie/ Golden goat αλά μπορεί να ψάξω στο YouTube οπότε δεν έχω κάτι άλλο να πω αλά είναι ωραίο το παιχνίδι❤️❤️❤️😊🌷
Το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου!!!Έχω τις πίστες: Payday, Goatz, την κανονική και μαζεύω GOAT BUCKS (λεφτά του παιχνιδιού)για επόμενες πίστες και κατσίκες. Επίσης δεν έχει καμία σχέση με μία αληθινή κατσίκα επειδή δεν πεθαίνει ποτέ εκτός κι αν παίζεις στο survival με ζόμπι. Σου ζητάει αποστολές και ως αντάλλαγμα σου δίνει λεφτά του παιχνιδιού ή κατσίκες. Τέλος πάντων ακόμα πάρα πολλά πράγματα που εάν το παίζετε πολύ καιρό θα τα βρείτε!Έχει πολύ πλάκα!The Best!
Goat Simulator شبیهسازی wiq
Τέλειο παιχνίδι και πολύ αστείο!!
Πολύ καλό παιχνίδι, αν και πιστεύω ότι το goat city bay and buck to school θα πρέπει τουλάχιστον να είναι δωρεάν γιατί το goatville είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει χρήματα
Μου αρέσει, αλλά εύχομαι να βάλεις όλους τους χάρτες για να μην χρειάζεται να κάνουμε την αγορά εφαρμογών και παρακαλώ διορθώστε τα γραφικά. Θέλω επίσης να αναμίξω κατσίκες.
Τα fps είναι τρομερά, σαν πολύ άσχημα. Και η καθυστέρηση στα χειριστήρια είναι περισσότερο από ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο. Και τα γραφικά είναι ελαφρώς χειρότερα ακόμα και από την έκδοση ps3 (κονσόλα του 2006) το τηλέφωνό μου δεν είναι καν τόσο κακό! Πώς μπορώ να βελτιώσω την απόδοση του τηλεφώνου μου; Διαφορετικά αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό και έχω ολοκληρώσει 100 τοις εκατό το παιχνίδι και όλα τα dlc στην έκδοση Xbox
Lep's World Trò chơi điện tử kthq
Φοβερό
Goat Simulator Simulasi fls
Χαλια. Χαλια γραφικα μην το κατεβασετε ηθελε και 5 ευρο.
Goat Simulator असल की नकल वाले गेम zhuf
Ήταν διασκεδαστικό για λίγα λεπτά Τα γραφικά δεν είναι τόσο ωραία που δεν παίρνετε το πλήρες παιχνίδι που πρέπει να πληρώσετε για πράγματα συνολικά αυτό είναι πολύ απογοητευτικό
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά όταν το παίζω σταμάτησε να φορτώνει, καθυστερεί και κολλάει. Διορθώστε αυτό το σφάλμα
Δεν λειτούργησε και δεν συμβαίνει τίποτα με το tablet μου
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά θέλω ένα νέο πασχαλινό αυγό, κατσίκι και χάρτες ευχαριστώ Αυτό είναι το πιο αστείο παιχνίδι ποτέ
Είναι τόσο διασκεδαστικό που ξοδεύω ώρες παίζοντας thisss, αλλά το πρόβλημα είναι τα χρήματα κάθε τρελλού κόστους και η εγκατάστασή του θα του έδινα πέντε αστέρια, αλλά τα 4 είναι αρκετά σωστά; Συγγνώμη για τα κακά αγγλικά
Γεια σας παρακαλώ διορθώστε αυτό, συνεχίζει να με αφήνει να φύγω όταν το παίζω