Post by ntananswanoloc on Feb 28, 2022 12:38:41 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Solarland ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Solarland IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód több kristályt ▞▞▞
▞▞▞ Solarland 2022 version ▞▞▞
Kevesebb fejfájás, mint a dragonicle játékosbázisa. Ugyanaz az alapbeállítás, így semmi gondom nem volt az indulással. Még nincs probléma.
Hmmn a jó és nagyszerű grafikus animáció
Nagyon nagyon jó játék
Bárcsak lenne kereskedelmi rendszere, hogy vásároljon egy másiktól. Más aztán jó
Ellopja a hirdetéseket más játékokból
Ez a játék boldoggá tesz
Telepítés n játszott. 3 napig n lvl feljebb játszottam az f2p-vel. A játékban szép készségkészlet található, könnyen kezelhető a sok ingyenes ajándékkal, n könnyű zsákmány a felszerelésekhez, csak az összes eseményt és küldetést kell elvégezni. Eddig a játékban vannak szép események, és a csapattársak könnyű megtalálása nem kötelező. Mindenesetre vannak olyan területek, amelyek fejlesztésre szorulnak. Javaslatok az alkotóknak n fejlesztőcsapatnak:1)házaspár n it's küldetések, megadása opcionális npc-vel vagy barátokkal, vagy véletlenszerű párként. 2) ha lesz ilyen a jövőben. Még mindig adjon 5 csillagot, mivel a játékok szórakoztatóak, és rabja is lehet.
Imádom ezt az én 1. játékot wooooowww🥳🥳🤪🧐😔🥱😑🤪🤗🙄☹️🧐😢😶🧐😑😏😶🙄😒🤗😒😌😒😏☹️🙂😶🤗😢☹️😡😦😡🙄🤗😟🙄🙂🤪
A játék kéri a fiók kötését, és ugyanazon a képernyőn marad, és a játék soha nem töltődik be, csak ott ül a kötés előugró ablakában
Jó.
Ez a játék szuper jó
Ez egy kínai MMO, a legrosszabb. Kattints ide, mozgasd ide, auto run, auto attack, nem is tudod, mi folyik itt, és 5 perc után 35-ös szinten vagyok, és van szárnyaim, róka kinézetű istennő, és még néhány marhaság.
Egyszerű és szép játék, szeretem a magas CP-t... Ez a játék sok CP-t ad... Remélem tetszett... 😁😁
A játék nagyszerű, ez a játék egy bizonyos 1 másik rpg-re hasonlít, a történet nem. A játék késik, a letöltési források 100%-on elakadtak.
Ez a játék érdekesnek tűnik, meg minden, de nem tudok túljutni a karakter szakaszon.........Lefagy, majd kiugrik az alkalmazásból😔
Javítsa ki a bejelentkezési problémát. Minden egyes reggel
Szeretek játszani ezzel a játékkal.
a hősök birodalma, és ez a játék ugyanaz?
Szar
Annyira szeretem ezt a játékot, hogy tegnap kezdtem el! Nagyon vicces volt! Nem igazán tudom megmagyarázni, de azt javaslom, hogy töltse le!
A műfajok és a nagyon könnyen érthető mechek nagyon hatékony kombinációja, ha már játszottál hasonló játékokkal, olyan jó dolgokkal.
A játék nagyszerű, de a történet nem az, a történet egy kicsit rossz. A boss drop nagyon jó, de sok időbe telik az újrakezdés, az események a Trash, mindig feltöltik a bs-t, de egyelőre jó játék.
Solarland Actie ikg
Fejlesztésre szorul
A hirdetésben szereplő bőrszín kiválasztására nincs lehetőség. Ebben a játékban csak nagyon világos bőrű lehetsz... Szóval ha világos bőrű vagy, akkor azt hiszem, élvezd az alacsony minőségű fizetést, hogy nyerj?
Néha újraindítja a játékot
Nagyon jó játék!!!!!!!!!!
a hamis 100 sorsolás? igazából csak 20-at adnak hahaha ez egy átverés a játék azonosítója az automatikus lejátszás egy dolog, ez nem játék, a pénz megragadja, ne próbálja letölteni hahah
Még tanul
Későn frissítettem a fiókomat Meg tudod javítani
Solarland ஆக்ஷன் krl
Szeretem a játékot, de kérlek, fektess több munkát a játékba, mert a játéknak van néhány hibája. Néha a játék lemarad, amikor meg akarok küzdeni egy démonnal...
Jó játék, de hiányzik a char Ai. Rengeteg jutalom, rengeteg potenciál, de nem nekem. Egyszerűen nem kelt fel az érdeklődésem. Jó munkát fejlesztő.
Jó játék f2p-re, jól játszott!
Senki sem kényszeríthet arra, hogy értékeljem ezt a játékot.. Ez a játék fantasztikus.. Az egyik legjobb MMORPG játék.. Az időjárás fantasztikus.. A karakter elég jó.. Ha megkapod a hatalmat, költsd el a pénzed, de anélkül, hogy pénzt költenél megerősödsz.. Ingyenes VIP-t adnak a teljes küldetés után.. Ez egy jó játék.. Az erőegyensúly fantasztikus.. Itt nincs túl sok fizetés, nem kell több pénzt fizetni... Ez tőled függ , ha pénzt költek, így ez a legjobb MMORPG játék.. Köszönöm a fejlesztőknek.. Ez az én tapasztalatom..
Abit laggy, de jó grafika, sok automata cucc, de tudok manuálisan annyira a fejlesztőcsapatnak
Tiny Island Survival Seikkailu laig
Bejelentkezési hiba....
A KÉP OLYAN, mint a GODDESS MUA, NE TELEPÍTSE MÁSOLÁS JÁTÉK.
Solarland Action vzgr
Letöltöttem, csak azért, hogy megtudjam, nem tudok játszani, mivel a karakterek neve legfeljebb 6 betűből állhat, lássuk... a nevem ZANZABOB Nem fog működni. Whelp, viszlát örökre, távolítsa el. Kösz. A Fyi valódi neve is több mint 6 betűből áll.
Nincs történet, és az események sem olyan nagyszerűek.
100%-os fizetés a játék megnyeréséért. amikor megpróbálsz kézzel megtámadni egy főnököt, valójában nem láthatod a tényleges támadásodat. Csak a véletlenszerű támadásokat fogod látni, és a Meglepően csökkentett sebzést. 0 stratégia, 0 irányítás... wow! 🤣
Szép játék, de a fő probléma az, hogy Önök (letöltők) rengeteg adatot pazarolnak. Ez a játék az egész 280 MB-os somthing játék én vagyok ez a játék letöltése 8.26 AM. Ma összesen 300 MB költési adatot töltök le és letöltöm ezt a játékot, és megnyitom ezt a játékot, és kiválasztom a karaktert (⚠️⚠️WOKONG⚠️⚠️)😂akkor 8.29-kor 1 üzenet (adatfigyelmeztetés! Az adatok 50%-át felhasználták) miért kérlek adatolj probléma megoldását kérem⚠️
Imádom ezt a játékot, ez egy nagyszerű mmorpg játék
Nem olyan nagyszerű, mint amire számítottam
Elnézést, a p2w olyan... Uralkodó.
Azt kell mondanom, hogy ebben a játékban rengeteg lehetőség van. Az egyetlen dolog, hogy a harc automatizált! Senki sem akarja ezt, különösen azok, akik kihívásokkal teli és szórakoztató játékot akarnak találni.
Szeretem ezeket a játékokat..könnyű játszani
Goddess MUA második verzió 😁
A Lets go nagyon klassz 🎑🎑🎑📀
Szép játék, bárcsak több kódot és frissítést tennének az ASIA SERVER-re
Ismétlődő és nagy p2w játék 👎
Ingyenes játék és csodálatos grafika, mit kérhetnék még