Post by ntananswanoloc on Feb 28, 2022 12:35:39 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai didina ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Marina - cooking games 2022 version ▞▞▞
Sveiki, myliu žaidimą, bet dabar jau kelias savaites įstrigo saulėtekio restorane Prancūzijoje su raguoliais ir blyneliais, pls, kas vyksta, nenoriu pereiti į kitą lygį ir aš gavau visus klavišus ir žaidžiau visus lygius su pilnomis žvaigždėmis.
Man patinka žaidimai ..... Žaidimų mylėtojas... Bht achi žaidimas ha
Alto's Adventure Darbības spēles jfe
Tai nuobodus žaidimas. Man nepatinka šis žaidimas. Ši žaidimo laikmačio sistema mane labai erzina. Šio žaidimo funkcijos nėra geros. Šis žaidimas viskas apie nusivylęs man__ _____ 😭😭😭😭😭😭😭👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎🏿👎🏻👎🏻🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵 🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵. 🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵. 🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵o
Pusryčiai 7 lygis neatsidaro....kodėl?
Žaidimas man patiko, bet.... laiko neužtenka žaisti. Klientai greitai ateina
Šis žaidimas įstrigo po to, kai baigtas lygis, sutvarkykite jį
Man patinka šis žaidimas, bet jis nenori žaisti. Nežinau, ar problema yra mano telefone
Super geras
Labai gerai, bet kai kurie yra sunkus lygis, aš negaliu žaisti ir pamatyti
Mėsainių restorane. Daug būdų, kaip užbaigti sunkesnius lygius. Man tai patinka!
Cooking Marina - cooking games 어드벤처 aua
Cooking Marina - cooking games Nuotykių agy
Veri nays brangakmenis
Siaubingai per daug perkamų programų
Oho
Man patinka šis žaidimas
Kolkas gerai. Jei nebus jokių trikdžių, jis bus atnaujintas iki 5 žvaigždučių
Cooking Marina - cooking games Dobrodružné yyig
Puikus ir priklausomybę sukeliantis žaidimas. Tačiau jau kurį laiką laukiu, kol atsidarys nauji restoranai. Kada yra naujas atnaujinimas ir kada bus atidaryti nauji restoranai
Hv siekiu geriausio būdo gauti laisvąjį mokyklos agentą, turiu su savimi turėti geriausią draugą ir draugus, taip pat puikiai leidžiu laiką su savo šeima ir ➕
Žaidimas yra sklandus, įdomus, sudėtingas ir labai animuotas. Kartais atrodo per sunku, kad tai neįmanoma. Bandžiau išsilaikyti kiek galiu, bet žaidimas tiesiog per daug pilnas skelbimų. Skelbimai, skelbimai - SKELBIMAI VISUR! Nuo mažų „dovanėlių“ iš klientų, kurios paprastai yra vos keli deimantai ar šimtas aukso, nuo paspaudimo tęsti į kitą etapą arba staiga ekrane pasirodžiusių. Esu 15 lygio, perėjau 37 etapus ir tiesiog jaučiuosi išsekęs. Mano žaidimo laikas iš esmės buvo 30% skelbimų.
Cooking Marina - cooking games Sarguzasht cjr
Tai labai sunku, bet aš to nesugebu
Šis žaidimas yra tik duomenų ir laiko švaistymas, jis stringa ir negaliu pereiti į kitus lygius
Taip, tai tinka mažiems vaikams žaisti, bet ne dideliems, nes jis per paprastas, palyginti su kitais žaidimais, lygiai, kaip man atrodo, yra per lengvi, bet tai tinka......
Blogiausias žaidimas iš vieno. Po 6 lygio nebegalite žaisti daugiau lygių. Noriu žaidimui suteikti 0 žvaigždučių 🌟. Labai blogas žaidimas 😡😡😡😡
Šis žaidimas yra labai labai geras ir aš baigiau visus lygius, bet paskutinis lygis neateina, prašau padėti
Tai gražus ir įdomiausias žaidimas, man patinka gaminti maistą.
Man tikrai nerūpėjo šis žaidimas
Tai smagu ir man patinka. Man patinka šis žaidimas, net kartais būnant itin sudėtingame lygyje. Bet visa tai buvo tik mano nuomonė
Puikus žaidimas, bet dėl daugybės blogų atsiliepimų, dėl kurių aš galvoju apie jo atsisiuntimą.
Šis žaidimas yra labai gražus ir labai įdomus
Linksma
Man patinka šis žaidimas ir man taip smagu, ir jei norite jį gauti, turite paprašyti, kad kas nors jums jį padovanotų, jums bus taip smagu. Jei jums nėra taip smagu, turite atsisiųsti dulkinį. Kai turite ką nors, kas nori tapti vadovu, turite parašyti jai/jam besimokantiesiems. Iki geros dienos Šis žaidimas
Ką tik atsisiunčiau ir negalėjau atidaryti / žaisti šio žaidimo. tai tik sugaištas laikas ir duomenys. Prašome taisyti. tai turėjo būti puikus žaidimas, bet dabar labai nuvilia.
Negalėjau pereiti į 7 lygį
Man tai patinka ir man patinka skrebučiai su šokoladu ir braškėmis už aukščiausią 59 990 kainą.
Bandoma atsisiųsti, bet pasirodo klaida
Šis žaidimas erzina.....kai žaidžiau...mygtukas tęsti visada kabo....
Wow gražu ❤️😘🤗
Išraiškingas, nes suteikia energijos ar energijos mano kūnui.
Sveiki, aš įdiegiau žaidimą, bet jis nenori žaisti, kai paspaudžiu žaisti, žaidimas išsijungia, todėl bandžiau jį atidaryti ir dar kartą, bet jis vis tiek daro tą patį
Man patinka žaidimas, bet kai pasiekiau septintą lygį, jis nustojo veikti
Pirmiausia daviau penkias žvaigždutes, dabar man duota i žvaigždutė. Pirma, tai nuostabu, o antra, tai jau trečias kartas, kai įkeliu žaidimus, taigi, tai atsitiks visada. Žaidimas sustoja, kai pasiekiu greito maisto restorane lygį, o stps, pls, pataisykite tai. Nenoriu atsisiųsti šį žaidimą 4 ar 5 kartą.
'Nice' aba k vanum😕Tero Tauko😂😂
Andrejus Feliksas
labai geras žaidimas