(Android) Stories: Your Choice (novels) bir çox düymələri modifikasiya edin
Feb 28, 2022 12:14:24 GMT -4
Post by ntananswanoloc on Feb 28, 2022 12:14:24 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stories: Your Choice (novels) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stories: Your Choice (novels) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox düymələri modifikasiya edin ▞▞▞
▞▞▞ Stories: Your Choice (novels) 2022 version ▞▞▞
Mən o oyunu sevirəm 🎮 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Bu sevgi hekayələri heç vaxt düşünmədiyim kimi asılılıq yaradır. Onları yalnız özünüz sınayın və ağlınıza gələcək.
Bütün qərarlar mövcud deyil, bəziləri üçün 💎 yaxşı oyun tələb olunur
Son vaxtlar sınadığım ən yaxşı oyun. Bir az boş vaxt keçirmək istəyirsinizsə, bir şans verin, mənim kimi bunu sevəcəksiniz
Pulsuz versiyada olduğum kimi eyni problemlə üzləşirəm, o, ilkin yükləmə ekranında ilişib qalıb və mən proqramı yenidən quraşdırmaqla yanaşı, telefonumu yenidən başlatmağa cəhd etdim, lakin o, hələ də çubuğun yalnız 90%-i ilə eyni yerdə donur. doldurulur.Onlar üçün hekayələrdən olduqca həzz alıram, onlardan həzz ala bildiyim an, yalnız bir kitabı bitirdikdən və digərinə başlayanda, yalnız bu axmaq nöqteyi-nəzərdən cockblocked qaldım.
Hekayələrdən birini pulsuz əldə etdim. Kifayət qədər yaxşı
Açmağa çalışdım, xəta görünməzdən əvvəl yükləmə ekranında 25% keçə bilmədi.
Stories: Your Choice (novels) Simuliaciniai cju
əla hekayələr çox gözəl
Pis 😒
Bu, sizin seçiminiz adlanır, lakin siz qiymətli daşlara pul ödəməsəniz, seçiminizi edə bilməzsiniz... onda nə mənası var??? Telefon oyunlarına çox nifrət edirəm
bu oyunu sevirəm
Bu, həqiqətən yaxşı bir oyundur, mən hekayələri sevirəm, hamısı çox yaxşıdır, indiyə qədər oyunu sevirəm
Stories: Your Choice (novels) Симулационни rssa
əladır 😃 zəhmət olmasa daha çox oyun edin
Həddindən artıq reklam.
Hər hekayəni tamamladım, nə vaxt yeni hekayələr alacağam
Gözəl və maraqlı hekayələr...
Mən bu oyunu sevirəm bu oyunda siz öpüşə bilərsiniz və qızlarla çox şey edə bilərsiniz və qızlar da nazlı oğlan üçün çox gözəl yaxşı oyundur
Oyun stabil deyil, çox vaxt çökür
Beeindruckt! Dieses Spiel, Hauch frischer Luft zwischen Roman-Jenre-Spielen-də oynanılır. Çox viel Inhalt schon!
Həddindən artıq mikro tranzaksiya, mən başlanğıcda bonus resurslarına görə oyuna başlamaq üçün $.99 ödədim, lakin onlar bitdikdən sonra hekayələr arasında işləyərkən maraqlı seçimlər edə bilmirsinizsə, oyun əsəbiləşir. .
Bir şey qazanmaq üçün ödəyin
Bu, playstore-da ən pis proqramdır, ümumiyyətlə işləmir, hətta başlamır
Xeyr, hələ də premium valyutanın arxasında kilidlənmiş reklamları və seçimləri olan pullu proqram, onu satışa çıxarıb və hətta buna dəyməz, bunun üçün ödəyirsinizsə, dərhal pulun geri qaytarılmasını tələb etməlisiniz.
Dəhşətli əlçatan deyil
Mənim götümü mükafatlandırın.
Yükləmə ekranında ilişib qalıb daha irəli gedə bilməz
Pulsuz sınaqdan çıxmaq üçün çox gec bir yol tapa bilmədim və abunə mənim üçün dəyərsizdir. Mən pulumu geri istəyirəm
Heç də pis deyil .. yaxşı işi davam etdirin
Royal Match معمایی fub
Yaxşı sayda hekayələr və pulsuz sonluqlar. Romantik hekayələrdə gender bərabərliyi və bi nəzərə alınaraq hazırlanması xoşuma gəlir. 👏 Çətin olduğunu bilirəm, amma ingiliscə yazılmış çoxlu səhvlər var, amma ümumilikdə əla işdir!
Siz nağd pulla oynadığınız halda, hekayə sizi pis qərarlara sürükləyəcək, silinmiş btw sağol ikiüzlü
Oyun yüklənməyəcək, son yüklənmədən 3 gün keçdi!
Bəyəndim və hələ də şirindir, mən onu sevirəm, sevirəm və zəhmət olmasa, daha çox belə hekayələr yerləşdirə bilərsiniz
Möhtəşəm Hekayələr Ancaq kifayət qədər almaz olduğuna görə çox yaxşı qərarlar seçə bilmərik
Mən bu proqramdan həzz alıram, kaş ki, ingilis dilində olsaydı, bəzi yeni hekayələri oxuya bildim
Xahiş edirəm, oyundaxili alış pulunu və xahiş etdiyiniz qiymətli daşları azaldın, bu, insanların əhval-ruhiyyəsini pozur
0 Qiymət
Süjetlərdə çoxlu bükülmələr ola bilər, haha. Bu oyunu hər kəsə tövsiyə edirəm!
Yenilərinin bəziləri cinsiyyətə görə kilidlidir, digərləri irqi kilidlidir, digərləri hətta ingilis dilində deyil. Nə baş verir?
Gözəl fikirdir, lakin oyun valyutası çox bahadır. Vacib olan hər bir seçim valyutadan istifadə etməyi tələb edir. Və siz reklamları atlaya bilməzsiniz.
Stories: Your Choice (novels) Симулационни ruud